Video video video


Nobody knows

Jag tycker Darin har blivit så sjukt bra! Denna låten kan jag inte sluta lyssna på. Idag blir det förmodligen en liten tripp till affären med min bror och hans sambo =) Sen kanske jag ska stryka lite [massor] lakan som jag tvättat upp i veckan. Vägrar att lägga mig i en nybäddad säng med skrynkliga lakan. Nej, det går inte för sig.


“If I could be anything in the world I would want to be a teardrop because I would be born in your eyes, live on your cheeks, and die on your lips.”


Flitig dag. Nu förtjänas lite Scones framför Sex and the City

Jenny och jag har varit väldigt flitiga idag vad det gäller forskningsdesignen. Vi har dessutom väldigt mycket litteratur som vi kan läsa till själva examensarbetet också. Det kommer bli intensiva Vfu (praktik) veckor i April. Jag har dessutom läst i boken ""Varför Ventenskap" och kommit fram till att den är bra om man har har svårt att somna om kvällarna.

I morgon kommer mina fina systrar hit. Dock har vi inget planerat än vad vi ska hitta på, men jag har en känsla av att det kommer innnefatta fika.

Sconesen är just uttagna ur ugnen. De ska avnjutas till lite "Sex and the city".

 


Rösten som instrument

Från klockan 7.00 i morse så har det varit full rulle här hemma. Tvätt- förmiddag och det känns super skönt att äntligen ha lite kläder igen. Sen hann jag med lite pluggande och lunch innan det var dags att ge mig av till kursstarten i "Rösten som instrument". Ser fram emot denna kursen riktigt mycket! Vi fick sjunga idas sommarvisa för Kursledaren en och en. Var nervös innan och blev till och med nervös-kissinödig men det var jätte roligt. Skulle jätte gärna ta sånglektioner med, men det blir ju denna kursen som nästan, bara att det fokuseras på en hel klass.

Det ska bli riktigt skönt att krypa ner i sängen nu. Natti...

Panik och längtan

Idag fick jag absolut inget av det gjort som jag hade tänkt. Tur att jag tog mig tid att plugga i går med. Blir nog lite läsning i sängen också, så det blir läggdags tidigt ikväll. Måste koka ris också tills i morgon jue. Långdag i morgon i skolan. Har förövrigt panik över skolan just nu. Över allt! Försöker lugna ner mig själv för jag vet att det kommer bli super bra till slut i alla fall! Det är sällan det går helt utför. Skönt att kunna ha det i bakhuvudet.

På onsdag börjar fristående kursen "Rösten som instrument" Weee! Längtar!RSS 2.0