Uppgraderat mig!

När mina syskonbarn var här i helgen så ville de måla lite. Jag hade vita papper, tjocka dock o inte sådana vanliga som man annars ritar på. Kritor och ett målarblock, har ingen aning om vad som finns i målarblocket, mer än en bläckfisk som Thilda sa var jag haha! De båda tyckte att det fattades något och det tycker jag med! Kom precis på alldeles nu i detta ögonblick att jag har färgpennor med som jag glömde att ta fram. Inte kul att bara rita med stor feta kritor ju! Men lite block är inhandlat med :) Jag är redo för nästa gång de kommer hit! Weee!


Mothersday

Min mamma är den person som oavsett vad jag gjort eller inte gjort, älskat och funntis där för mig. Jag älskar hemme över allt annat och idag är hennes dag! Det firar vi med smörgåstårta och kladdkaka! ❤❤❤❤❤ Mami I love you!


Stolt faster

Denna molniga början av dagen slutade väldigt bra känner jag. Hade fina syskonbarn på besök och fick ha två av dem helt för mig själv i ett par timmar! Ms! Har sand i hela hallen men så går det när man leker i sandlådan. Kul var det i alla fall! Sen kom min svägerska med mat och hade med sig tredje syskonbarnet! Myyys! Vågade till och med hålla honom den här gången, till skillnad mot första gången jag träffade honom hihi. Kan absolut tänka mig att mysa med honom igen hihi ❤ Blev med andra ord en underbar dag!

 RSS 2.0